He​b jij genoeg van...

 • check
  Gemiste klanten door hoge verzendkosten?
 • check
  Het onpersoonlijke contact bij je verzendbedrijf?
 • check
  Veel te veel te betalen voor je verzendkosten?
 • check
  Dure track en trace zendingen

Klinkt bekend? Lees dan verder...

Daar hadden wij ook last van en dus zijn we actie gaan ondernemen.

We hebben contact gezocht met grote verzendbedrijven en daar hoge volumekortingen bedongen.

Van deze korting kun jij direct mee profiteren!

Zo verstuur je al voor slechts € 13,62 een pakket van 450 gram naar de Verenigde Staten. Mét track en trace, aangetekend en verzekerd! Een zending die door de brievenbus past met een gewicht van 100 gram, met track en trace, aangetekend en verzekerd, verstuur je voor slechts € 5,63. Wil je dezelfde zending zonder track en trace versturen, dan betaal je slechts € 3,45. Dat is een besparing van ruim 3 euro ten opzichte van het postkantoor.

Meld je hieronder aan en ontvang je eerste zending met ons helemaal gratis!

Wist je dat je veel meer klanten voor je kunt winnen door lagere verzendkosten aan te bieden?

Uit een onderzoek van Forrester Research blijkt dat 60% van de online consumenten verzendkosten een doorslaggevende factor vindt om een gevuld winkelwagentje door het afrekenproces te loodsen. Hoe lager jij als webshop je verzendkosten dus houdt, hoe meer klanten het bestelproces zullen doorlopen en uiteindelijk hoe meer jij als ondernemer omzet. 44% van de online consumenten geeft zelfs aan verzendkosten tussen vergelijkbare producten te vergelijken. Ook hier kun jij je concurrentie dus een grote stap voor zijn als je lagere verzendkosten aanbiedt.


Gelukkig hoef je hier niet zelf voor te zorgen, dat hebben wij al voor je gedaan! Door te onderhandelen met grote vervoersbedrijven hebben we mooie volumekortingen weten we te bedingen. En daar kun jij gebruik van maken. Wij van Intime Delivery zijn er speciaal voor de kleine en middelgrote webshops, zodat ook dit segment mee kan profiteren van vervoerstarieven voor grote zakelijke klanten.


Wil je ons eerst een keer kosteloos uitproberen? Geen enkel probleem! We bieden je tijdelijk je eerste zending op onze kosten aan! Meld je aan via onderstaande knop en wij nemen contact met je op om je eerste zending gratis te verzenden."Ik steek iedere maand zo’n 500 euro extra in mijn zak, simpelweg door te veranderen van verzender" – Jan-Willem van Straaten

Wil je voor jezelf berekenen wat jij iedere maand over kunt houden door over te stappen naar onze verzendservice? Bereken het eenvoudig met onze tariefcalculator op http://intime.delivery.


Wij hanteren geen verborgen- of abonnementskosten. Je betaalt alleen wat je verzend en je betaalt per gram. Op die manier betaal je nooit te veel.


Een pakketje van 450 gram naar de Verenigde Staten kost bij ons € 13,62. Voor deze prijs wordt je zending aangetekend verzonden, is hij te volgen via track & trace en is deze standaard verzekerd tot € 45,-. Vergeleken met het postkantoor bespaar je € 12,33 per pakketje.

Wij raden Intime Delivery van harte aan

”Wij zijn meer dan tevreden over de service die Intime Delivery ons biedt met buitenlandse verzendingen. Wij maken met name gebruik van briefpost naar de Verenigde Staten. De snelheid waarmee deze zendingen worden afgeleverd overtreffen onze stoutste verwachtingen. Het proces via hun website is eenvoudig en transparant. Wij raden Intime Delivery dan ook van harte aan.”

Jaap

De follow-up van het team is perfect

”Ik ben Intime Delivery gaan gebruiken begin Juni. Eerst alleen voor de FedEx service die erg scherp geprijsd is en ik nergens goedkoper heb kunnen vinden. Ook het versturen van brievenpost met track and trace ben ik gaan gebruiken zo snel als het werd aangeboden. Het is heel prettig dit alleen per gram te hoeven betalen en niet per 100 gr. of 150 gr., zoals bij anderen wordt aangeboden. Ook het gemak van zelf kunnen bepalen of je het verstuurd naar Intime Delivery met de DPD bezorgservice of gewoon met de PostNL bespaart me geld. De follow-up van het team is perfect. Op elke vraag of opmerking heb ik snel antwoord kunnen krijgen. Ik kan het iedereen aanraden als je wilt versturen voor een goede prijs maar je ook een uitstekende kwaliteit service.”

Marjon

Uitstekend geprijsd

”Intime Delivery heeft een uitstekende dienst geleverd met de zending (schilderijen) naar Amerika, in minder dan een week. Uitstekend geprijsd ook en zeer deskundige hulp bij het invullen van formulieren. Vriendelijk en deskundig, wat wil je nog meer. Ik weet wel waar ik de volgende keer mijn zending regel. Ook mijn klant in Houston was super tevreden.”

Nancy

Copyright 2017, Intime BV